Leikkihiekkojen vaihtotyö

Hiekkalaatikon hiekka ja vaihto

Leikkikentät ovat lasten työpaikkoja, on tärkeää pitää leikkipaikat hyvässä kunnossa ja turvallisena lapsille. Hiekkalaatikoihin yleensä pääsee sinne kuulumattomia asioita esim. lasia, tupakantumppeja, eläinten jätöksiä ja muita vaaraa aiheuttavia asioita. Hiekkalaatikoiden hiekat olisi hyvä uusia vähintään joka toinen vuosi, mutta jos hiekkalaatikko on jokapäiväisessä käytössä, olisi hiekka hyvä vaihtaa vuosittain. Leikkihiekan vaihto tapahtuu kouramenetelmällä, joka mahdollistaa märän hiekan poiston tehokkaasti. Jos kohteeseen on hankala pääsy, voidaan hiekka vaihtaa myöskin kottikärryillä.

Hiekkalaatikossa saadaan parhaat leikit aikaiseksi, kun kyseessä on aito leikkihiekka. Hienon rakenteensa ansiosta hiekka tiivistyy oikealla tavalla. Kooltaan leikkihiekka on 0-4mm.

Hiekkalaatikon täyttö ja tyhjennys tehdään samana päivänä, jotta hiekkaleikit pääsevät jatkumaan nopeasti. Hiekka vaihdetaan 30 cm syvyydeltä.

Hinnat sisältävät leikkihiekan vaihdon koura-autolla. Hiekan vaihto edellyttää, että koura-auto pääsee lähelle hiekkalaatikkoa.

Vaihtotyön hinta normaalille hiekkalaatikolle 300€ +alv 24 %. 
Edellyttäen, että vaihtotyö päästään sujuvasti tekemään.
Kysy meiltä tarkempi hinta!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta!

Laadukkaat Vihanta mullat, kuorikatteet, ym. maa-ainekset Päijät-Hämeessä. Tuotteet on toteutettu paikallisista raaka-aineista ekologisia arvoja kunnioittaen. Muita vahvuuksiamme ovat täsmälliset toimitukset ja viherrakentamisen oheispalvelut.

Asiakaspalvelu

klo 9:00 – 15:00 044 762 9717
Muina aikoina 045 673 5484
asiakaspalvelu@vihanta.fi