Tuotteet

Peräkärrynoutopisteet

  • Sapelikatu 7, Lahti
  • Kukkolantie 2, Hämeenkoski

Ohjeet

Tuotteen voi noutaa heti maksun jälkeen noutopisteestä. Noutoa varten ei toimiteta erillistä tilausvahvistusta. Tilaus näkyy järjestelmässämme ja mahdollista tarkistusta varten tarvitset tietää vain tilaajan nimen. Noutopisteet toimivat itsepalveluna ja koneellinen lastaus sovitaan vain erikoistapauksissa. Tuotteen määrän joutuu tilaaja arvioimaan itse. Peräkärryjen tilavuudet vaihtelevat, joten laske oman kärrysi tilavuus ja tilaa tuotteet sen mukaan. Kärryn tilavuuden saat laskettua : pituus x leveys x korkeus (3.4×1.3×0.3=1.3m3) 

Myymme myös metsäkunttaa ja erilaisia havu- ja lehtipuita, joista voi kysyä tarjouksen asiakaspalvelusta.

Metsäkuntta on pääosin mustikka- ja puolukkavarpupohjaista metsänpohjaa, joka nostetaan metsästä 10-15 cm:n paksuisena levynä. Kuntan avulla rakennettu kohde saadaan sulautumaan hyvin ympäröivään maisemaan. Minimitoimitusmäärä 100 m2.

Voimme tarvittaessa tarjota myös istutuspalvelun, joka voi koskea myös isojen puiden istutuksia. Istutustyön tekevät kokeneet yhteistyökumppanimme. Isompien havupuiden istutus aika on joko toukokuun loppuun mennessä keväällä tai syksyllä elokuun puolivälin jälkeen. Havukasvien koot ilmoitetaan pituuden mukaan. Havupuut toimitetaan astia-tai paakkutaimina. Useista puulajeista voimme toimittaa myös isoja, yli 3m pitkiä kokoja. Puut nähtävillä Villähteellä, Lahdessa.

Maksutavat

Laadukkaat Vihanta mullat, kuorikatteet, ym. maa-ainekset Päijät-Hämeessä. Tuotteet on toteutettu paikallisista raaka-aineista ekologisia arvoja kunnioittaen. Muita vahvuuksiamme ovat täsmälliset toimitukset ja viherrakentamisen oheispalvelut.

Asiakaspalvelu

klo 9:00 – 15:00 044 762 9717
Muina aikoina 045 673 5484
asiakaspalvelu@vihanta.fi